Home > Logistika > Kauno kredito unija: skubi finansinė pagalba visiems būna reikalinga

Kauno kredito unija: skubi finansinė pagalba visiems būna reikalinga

Norintiems gauti kreditą Kauno kredito unija siūlo įvairius kreditus kreditus, atitinkančius įvairiausius klientų poreikius. Dažniausiai siūlomi trijų rūšių vartojimo kreditai t.y. būstui, verslui, žemės ūkiui ir t.t. Kreditai išduodami vadovaujantis Lietuvos Banko patvirtintais atsakingo skolinimosi nuostatais (vertinamos kredito gavėjų gaunamos pajamos, pajamų nukreipimo galimybė, kredito istorija ir kiti skolinimosi ypatumai).

Norint gauti kreditą reiktų susisiekti su KKU arba atvykti ten ir užpildyti reikiamus dokumentus. Prieš tai rekomenduojama pasitikrinti savo galimybes įvedus savo duomenis į paskolos skaičiuoklę, esančią internetinėje svetainėje. Taip plačiau galite sužinoti apie tai, ar galite tikėtis gauti norimą paskolą. Taip pat galite pasiteirauti apie kreditavimo sąlygas, reikalingus dokumentus bei susitarti dėl konsultacijos laiko – galima telefonu. Tačiau kreditų išdavimo telefonu paslauga KKU neteikiama. Rekomenduojama kreiptis į kredito unijas, kurios yra lankstesnės, dažnai siūlo geresnes ar geriausias sąlygas norintiems pasiskolinti. Kreditai suteikiami atsižvelgiant į kiekvieno kliento galimybes, asmeninę finansinę situaciją bei siekiant pateikti labiausiai jo poreikius ir lūkesčius atitinkantį pasiūlymą. Kreditas gali būti skirtas įvairiausiems poreikiams realizuoti: automobilio įsigijimui, būsto remontui, baldų ir buitinės technikos įsigijimui, asmeniniams poreikiams: gydymo išlaidoms padengti, vestuvėms, kelionėms, vasaros atostogoms, verslo išlaidoms ir panašiai. Taip pat jūs galite grąžinti kreditą anksčiau nustatyto termino. Grąžinantiems turimą kreditą anksčiau jokios sankcijos ar nuobaudos nėra taikomos.

Esant finansiniams sunkumams jums gali padėti Kauno kredito unija, kurie siūlo bene geriausias sąlygas vartojimo paskoloms. Tad jei jums atsirado sveikatos problemų ir reikia susimokėti už operaciją ar ortodontines paslaugas, jūs drąsiai galite kreiptis į Kauno kredito uniją ir jums bus pasiūlytas geriuasias finnasinės pagalbos sprendimo pasiūlymas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *